ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μετάβαση στην αρχική σελίδα του ιστολόγιου ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ http://syrizacorfu.blogspot.gr

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Στις 17 Ιουνίου, κάνουμε το Μνημόνιο παρελθόν.

Μετά από δύο χρόνια “σωτηρίας”, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ σου ζητάνε να τους εμπιστευτείς για να επαναδιαπραγματευθούν το Μνημόνιο. Μιλάνε αυτοί που έχουν για σύμμαχο τους τη Μέρκελ, τον Σαρκοζί και τους Ευρωπαίους σοσιαλδημοκράτες που εκβιάζουν τον λαό και δηλώνουν ότι το Μνημόνιο δεν μπορεί να αλλάξει!. Αυτοί που αρνήθηκαν το πάγωμα των μέτρων έστω και για ένα μήνα!
Για τον Ιούνιο έχουν προγραμματιστεί περικοπές 11,5 δις από συντάξεις, προνοιακές παροχές, κλεισίματα σχολείων και νοσοκομείων. Μειώσεις μισθών και διάλυση των εργασιακών σχέσεων. Αυξήσεις στα τιμολόγια του ρεύματος. Έχουν υπογράψει για την απόλυση 150.000 εργαζομένων του δημόσιου τομέα και ιδιωτικοποιήσεις ύψους 50 δις (υποδομές, νερό, ενέργεια, φυσικός πλούτος). Έχουν συμφωνήσει στη δημιουργία ειδικού ταμείου στο εξωτερικό όπου τα έσοδα τις χώρας θα πηγαίνουν πρώτα στα δάνεια και αν περισσεύει τίποτα σε μισθούς συντάξεις και κοινωνικές υπηρεσίες. Αυτή είναι η “σωτηρία” που ετοιμάζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
Στις εκλογές της 6ης Μαΐου στην Ευρώπη και στον κόσμο στάλθηκε ένα μήνυμα ανατροπής.
Στις 17 Ιουνίου μπορούμε να κάνουμε το δεύτερο βήμα, να κάνουμε το Μνημόνιο παρελθόν.
Η κοινωνία πρέπει να εμπιστευτεί τις δυνάμεις της. Να προχωρήσει χωρίς αυτούς που συνειδητά δύο χρόνια υλοποιούν ένα σχέδιο καταστροφής. Να δημιουργήσει μια νέα ενότητα του λαού για την ικανοποίηση των δικών του αναγκών. Σε αυτόν τον αγώνα ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπηρετήσει τον λαό με όλες του τις δυνάμεις!
Κέρκυρα, 31/5/2012
Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου