ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μετάβαση στην αρχική σελίδα του ιστολόγιου ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ http://syrizacorfu.blogspot.gr

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Κέρκυρας

Λίγες ημέρες μένουν μέχρι τις κάλπες. Ο λαός δεν πτοείται από την μαύρη προπαγάνδα και τα τρομοκρατικά διλήμματα. Δείχνει αποφασισμένος στις 17 Ιούνη να ολοκληρώσει τη νίκη της 6ης Μάη. Να κάνει τα μνημόνια παρελθόν. Να αναδείξει κυβέρνηση της Αριστεράς. Να αναδείξει πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. Να ολοκληρώσει την ανατροπή στην Ελλάδα. Να στείλει μήνυμα αλλαγής στην Ευρώπη. Μήνυμα ότι η κοινωνία βρίσκεται πάνω απ' τις αγορές, ο άνθρωπος βρίσκεται πάνω απ' τα κέρδη.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ προχωρά προς τις κάλπες με την αισιοδοξία και την αποφασιστικότητα μιας ήρεμης δύναμης, που μπορεί να εγγυηθεί μια πορεία ανάτασης και ανασυγκρότησης αυτού του τόπου.
Θέτουμε στην κρίση των πολιτών το πρόγραμμά μας, ένα πρόγραμμα αξιοπρέπειας και ελπίδας για το λαό και τη χώρα.
Αναλαμβάνουμε την ευθύνη και εγγυόμαστε: Την ακύρωση του Μνημονίου και των εφαρμοστικών του νόμων. Την αντικατάστασή του με ένα Εθνικό Σχέδιο Ανόρθωσης, για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη, την παραγωγική ανασυγκρότηση και τη δίκαιη δημοσιονομική εξυγίανση.
Επιδιώκουμε την έξοδο της χώρας από την πολυδιάστατη κρίση. Την πολιτικά ισότιμη συμμετοχή στην Ευρωζώνη.
Θέτουμε σαν άμεσους στόχους: Την υλική ανακούφιση των θυμάτων της κρίσης και του μνημονίου. Την σταθεροποίηση και ανάκαμψη της οικονομίας. Την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας και ελπίδας.
Αποκαθιστούμε άμεσα κοινωνικές αδικίες. Υψώνουμε κατεπειγόντως ασπίδα κοινωνικής προστασίας. Αποτρέπουμε την κατάρρευση και αναβαθμίζουμε το κοινωνικό κράτος, τη δημόσια παιδία και υγεία. Προστατεύουμε το περιβάλλον, τον φυσικό και πολιτιστικό μας πλούτο. Αντιμετωπίζουμε με υπευθυνότητα και ανθρωπιά τα ζητήματα μεταναστευτικής πολιτικής. Προωθούμε την πραγματική δημοκρατία. Προωθούμε φιλειρηνική εξωτερική πολιτική.
Στις λίγες ημέρες μέχρι την κάλπη, εντείνουμε το διάλογο με την κοινωνία. Στην πόλη της Κέρκυρας και στην ύπαιθρο. Με το ψηφοδέλτιό μας και το πρόγραμμά μας. Με τη σιγουριά της πρώτης δύναμης.
Την Πέμπτη 14 Ιούνη καλούμε όλους τους Κερκυραίους και Κερκυραίες στην κεντρική προεκλογική μας συγκέντρωση. Στις 8:30 το βράδυ, στην Πλατεία Αννουντσιάτα (ΟΚΑΖΙΟΝ, πεζόδρομος Ευγενίου Βουλγάρεως). Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Γραμματέας της ΚΠΕ του ΣΥΝ Δημήτρης Βίτσας.
 
Κέρκυρα, 12/6/2012
Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου