ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μετάβαση στην αρχική σελίδα του ιστολόγιου ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ http://syrizacorfu.blogspot.gr

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Την Κυριακή, η Ελλάδα αλλάζει!

Φτάνουμε σήμερα στο τέλος μιας σκληρής, επίπονης, αλλά ελπιδοφόρας προεκλογικής εκστρατείας.
Δεν είμαστε απλά αισιόδοξοι. Έχουμε την αυτοπεποίθηση μιας ήρεμης δύναμης που μπορεί να εγγυηθεί και να κάνει πραγματικότητα τις δεσμεύσεις της, να αλλάξει την πορεία αυτού του τόπου.
Είδαμε την ανταπόκριση του λαού. Στις μεγάλες λαϊκές συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα, στην Αθήνα, σήμερα στη Θεσσαλονίκη, παντού σε όλη την Ελλάδα. Στην Κέρκυρα, στις περιοδείες μας, στην πόλη και στην ύπαιθρο, στο Βορρά και στο Νότο. Στην κεντρική μας προεκλογική συγκέντρωση χθες Πέμπτη, με τον σ. Δημήτρη Βίτσα. Σήμερα το βράδυ έχουμε ομιλία των υποψηφίων μας στον Άη Μαθιά.
Έχουμε την πεποίθηση ότι την Κυριακή η Ελλάδα αλλάζει. Αφήνει πίσω της το φόβο. Αφήνει πίσω της εκείνους που προσπάθησαν να δηλητηριάσουν τον ελληνικό λαό με τον φόβο και την ανασφάλεια. Αφήνει πίσω της τα κόμματα του Μνημονίου, της χρεοκοπίας και της δραχμής. Απαντά όχι στα ψεύτικα εκβιαστικά και εκφοβιστικά διλήμματα, αλλά στο μόνο πραγματικό δίλημμα εξουσίας:
Μνημονιακή συγκυβέρνηση ή αντιμνημονιακή προοδευτική κυβέρνηση;
Και η απάντηση είναι μία και μοναδική:
Αντιμνημονική κυβέρνηση με πυρήνα τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.
Το πρόγραμμα και οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ήταν στο επίκεντρο της προεκλογικής εκστρατείας. Το πρόγραμμα και το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θα είναι και η επιλογή των πολιτών στην κάλπη. Γιατί η ελπίδα αποδεικνύεται πιο ισχυρή από το φόβο. Γιατί ο λαός δεν παγιδεύεται. Δεν υπάρχει οικουμενική του Μνημονίου. Δεν υπάρχει ούτε κάποια δήθεν κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης, εθνικής ενότητας ή εθνικής συνευθύνης, δηλαδή, κυβέρνηση εθνικής συνενοχής. Υπάρχει ισχυρή και καθαρή εντολή εξουσίας στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. Εντολή ελπίδας και ευθύνης.
Καλούμε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες, όλους τους Κερκυραίους και τις Κερκυραίες, να συσπειρωθούν στο ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο κυβερνητικό πρόγραμμά μας, για την κοινωνικά δίκαιη έξοδο από την κρίση. Για τη μεγάλη, ιστορική ανατροπή. Για να κάνουμε τα μνημόνια παρελθόν, ν' ανοίξουμε δρόμο στην ελπίδα.
Κέρκυρα, 15/6/2012
Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου